IDT-SKOLEN:  Klassisk ski VS skøyteski

IDT-SKOLEN: Klassisk ski VS skøyteski

IDT Sports kan tilby både klassiske rulleski og skøyteski, samt egen Junior Skøyteski. En klassisk ski er laget for klassisk stil, mens skøyteski er laget for skøyting/fristil.  

IDT CLASSIC 
IDT klassiske rulleski er de eneste på markedet som leveres med garanti på retningsstabilitet. Med en aluminiumsstamme bearbeidet og produsert i Norge vil denne skien gi deg konstant tilbakemelding fra underlaget. Dette er ski som gir deg en ordentlig ski-like følelse. Klassiske rulleski har stopp i bakhjulet som sikrer at skiene ikke kan rulle bakover, men som sørger for spikerfeste og dermed gir deg godt fraspark i bakkene. Hjulene på klassiske ski er bredere og mindre - noe som gir mer stabilitet og bedre vibrasjonsdemping sammenlignet med skøyteski. IDT Classic i har ingen øvrig vektgrense, og kan benyttes av alle vekt- og aldersklasser. 

IDT SKATE 
IDT Sports har flere typer skate ski: 
1. Skate Standard Lengde = 64 cm Vekt: 813 g 
2. Skate Elite Dame Lengde = 68 cm Vekt: 810 g 
3. Skate Elite Herre Lengde = 71,5 cm Vekt: 860 g 

I tillegg har IDT Sports IDT Skate Pro PU som er våre rulleski med våthjul, samt egne Junior Skate Rulleski: Lengde = 52 cm. Vekt: 570 g 

Skøyteski er kortere enn klassisk ski, noe som gjør det enklere å bremse og svinge. IDT Skate er perfekt for nybegynnere som skal lære seg å beherske rulleski, samt barn og ungdom. Skiene har hjul som ruller både fremover og bakover. Hjulene er smalere og høyere, noe som bidrar til mer fart. Med skøyteski har du flere stilarter å velge mellom enn når du går på klassiske ski. Alle Skate-modellene til IDT Sports har en aluminiumsstamme som sørger for at pendelen på skien ikke forstyrres og at underlaget gir deg de tilbakemeldingene du ønsker. Dette bidrar til at du trygt kan nyte mil etter mil på asfalten tilnærmet likt som du gjør på snøføre. Skate Elite er lengre enn vanlige skøyteski og gir en merkbar forskjell på hvordan skiene oppfører seg på veien: rulleskiene er mer retningsstabile og med lengre ski får man et lengre skyv som er mer likt slik man opplever på langrennsski. Skate Elite egner seg spesielt godt til langrennsløpere som ønsker å gå fort og å bli bedre i skøyteteknikk. 

IDT JUNIOR 
IDT har utviklet egne junior-rulleski som er en kortere og lettere modell enn standard-modellene. Dette er rulleski som er enklere å kontrollere og som er tilpasset barn og unge.  

Del
Slik lager IDT Solutions verdens beste rulleski
Slik lager IDT Solutions verdens beste rulleski
IDT-SKOLEN: Hvilke hjul og rullemotstand skal jeg velge?
IDT-SKOLEN: Hvilke hjul og rullemotstand skal jeg velge?

Relaterte artikler

Hva er dette? Sjekk "Husk meg" for å få tilgang til handlekurven din på denne datamaskinen selv om du ikke er logget på.