default

Get a quote

IDT-SKOLEN: Hvilke hjul og rullemotstand skal jeg velge?

IDT-SKOLEN: Hvilke hjul og rullemotstand skal jeg velge?

IDT Sports tilbyr flere ulike rulleskihjul å velge mellom til skiene dine. Hjulene på rulleski er delt inn i fire ulike motstander som har noe å si for hvor fort du triller. Skalaen går fra 1 til 4 - jo høyere tallet til hjulet er, desto mer motstand er det.  

Lett motstand: 1`er-hjul er de hjulene med minst motstand som triller lett. Dette er raske hjul som egner seg til konkurranse og for erfarne løpere.  

Normal motstand: 2`er-hjul er standardhjul på de fleste rulleski og disse hjulene er den generelle anbefalingen til mesteparten som står på rulleski. Standard 2`er-hjul gir grei motstand som er godt egnet til teknikktrening samtidig som det ikke går for fort i nedoverbakkene.  

Tyngre motstand: 3`er- og 4`er-hjul er hjulene som gir deg mest motstand og som er et perfekt alternativ for staketrening og trening mot langløp. Har du god staketeknikk og mye styrke kan du prøve deg på 4`er- hjul. 

IDT Sports har også egne våthjul til skøyteski med høyere slitestyrke enn normale hjul - perfekt på regnværsdager og vått føre! Velg mellom rullemotstand 1 til 3.

Del
Slik lager IDT Solutions verdens beste rulleski
Slik lager IDT Solutions verdens beste rulleski
IDT SKOLEN: Rulleski for barn og unge
IDT SKOLEN: Rulleski for barn og unge

Relaterte artikler

Hva er dette? Sjekk "Husk meg" for å få tilgang til handlekurven din på denne datamaskinen selv om du ikke er logget på.